Event

JULHELGEN PÅ RIDDARJAKOB
23
Dec
2016

JULHELGEN PÅ RIDDARJAKOB

  • Location:JÄRFÄLLA
  • Venue:RIDDAR JAKOB
  • Length:All Day
  • – 03:00

Nu är det jul igen o nu är det jul igen, och julen firas bäst på Riddarn!

Framför oss har vi tre dagar med totalt KAOZ – julfesten på Riddarn är något ingen vill missa, det är utan tvekan något utöver det vanliga.

Vi börjar helgen med att ha öppet som vanligt den 23:e, dvs fredag. Så när ni shoppat klart alla era julklappar kommer ni förbi för mingel, dans och en värmare inför mötet med släkten kommande dag.

Därefter kommer dagen då många av oss sitter samlade med tjocka stora släkten och kollar på Kalle Anka och hans vänner – som vi aldrig gjort förut. På bordet står sedan sill, potatis och andra härligtheter. Klockan går mot senare kväll och de äldre ger sig av hemåt för att runda av kvällen. MEN NEJ, det behöver inte DU, Lördag den 24:e håller vi öppet 20.00-03.00. Tidigare år har varit fullständig succé med fulla dansgolv och bra tryck i barerna! Dvs inget du vill missa!

DAGEN MED STORT D!
Kavla upp ärmarna för nu j*vlar blir det åka av. JULDAGEN kan vara den sjukaste kvällen på Riddarn. Gäster köar redan vid öppning för att ta del av denna kväll. Vi rekommenderar er starkt att komma i god tid för att få en plats för jackan i garderoben.

Barerna kommer att vara välfyllda, musiken vässad och stämningen totalt maxad – Vi ses!

*För att vi snabbare ska kunna servera er i baren denna helg ser vi gärna att ni har kontanter.*

Länk till Keyflow:
https://www.keyflow.com/events/35840/jakobsberg/riddar-jakob-nattklubb/julhelgen-pa-riddar-jakob

Riddar Jakob | 18+ | Riddarplatsen 1